torsdag 13 november 2008

Bestialisk hämnd

26 björnattacker mot människor har inträffat i Sverige sedan 1977. I 19 fall var en jägare inblandad. Nyligen kom attack #27. Artikeln uppger inte huruvida jägaren sköt på björnen först, vilket dock är troligt. Oavsett händelseförloppet så behöver jägaren inte vara orolig längre, björnen är likviderad.

Djurhatare, är det inte skönt att veta att det fortfarande inte är olagligt att banga på den björn ni väcker? Dock ska det ju bli ändrig med detta.
Tidelag (gammalsvenska þyþi lagh, jfr isl. þyða, "vänlighet", "hålla sig till någon", i sv. "ty sig till någon"), i juridisk mening könsumgänge (tidigare otukt) med djur. (Wikipedia)
Expressen"avslöjar" attsex med djur ska förbjudas."Det ska inte vara tillåtet att ha samlag med djur, säger Eskil Erlandsson till Expressen." Så lagom till våren eller när nu lagen kan tänkas gå igenom, passa er alla skogsvandrare som tidigare varit ute efter lite älskog så att inte dagen slutar med lite bestialisk hämnd...

Jägare våldtagen av björn

Listor på rikets rikaste och mäktigaste tar upp en del av dagens nyhetsrapportering. Expressen påstår att de rika har förlorat en massa på börsfallen. Jo men tjena, när ska folk förstå sig på att det är bara en förlust när man realiserar den, det vill säga säljer aktierna. Mäktigaste i Sverige är numera Anders Borg följd av Fredrik Reinfeldt och Jan Björklund. Alla tre personer tycker jag som förtjänar att vara ansedda.

Idag var det verkligen svårt att hitta en motsvarighet till Anna Takel, ni vet hon med "köra-ner-i-diket-reflexen". Jag ger helt enkelt upp dagens nominering. Som onödigt vetande så kommenterade en tidigare nominerad person mina åsikter. För den nyfikne så gå ner några dagar för att ta redan på vem det var. För den slöe, tryck här

Att folk har samlag med djur är för mig ganska absurt. Visserligen är ju dessa "djur" undantag: vädur, oxe, kräfta, lejon, skorpion, stenbock och fisk - så sexa med någon av dem i stället, era vidriga drägg.

Inga kommentarer: