fredag 28 november 2008

Det fiinch väl iiinga smakämnin i denna harä burgaren vaaaa?

Vet inte vad som är mest patetiskt, att Aftonbladet avslöjar ytterligare en bluff i stora blodröda bokstäver eller att nästan en femtedel ska sluta äta taco eftersom det nu har uppdagats att det bara är en "bluff". Ni som ska sluta äta Taco, varför? Var ni så dumma att tro att skiten inte innehöll färgämnen, konserveringsmedel och andra framställda ingredienser? Är det så förbannat svårt att läsa på en innehållsförteckning eller måste en praktikant på Aftonbladet göra artiklar som dessa? Aftonbladet, ni har ju för fan tjatat om modiferad mat hela hösten, räcker det inte snart?
Hur som helst i landet där 18.9% av befolkningen mer eller mindre dumhetsförklarar sig själva tycker dessutom 88.2% att snuset ska släppas fritt i EU. Sitter ni ner svenskar? Låt mig presentera Snusbluffen!

"Dagens våta snus består av en finmalen tobak som behandlats med
koksaltslösning och därefter fermenterats i värmerum.
Efter denna jäsning behandlas snuset med aromer, smak- och färgämnen
enligt producentens önskemål" (Wikipedia)


Herre jävlar, även snuset innehåller smak- och färgämnen. Detta kunde man ju givetvis inte lista ut med lilltån. Bortser man från avslöjandet att snus också innehåller tillsatser så tycker jag att snus, precis som alla andra varor borde få flöda fritt på den europeiska marknaden.

Hur mycket färgämnen som "Hud på burk" kommer att inehålla har jag svårt att avgörs. Hur som helst kommer ni säkert kunna införskaffa er lite fräch svensktillverkad hud som ni kan finna brevid den falska guacamolen på närmaste ICA. Bortsett från vilka konserveringsmedel som tillsäts den hud jag lappar ihop mina armbågar med tycker jag att det är en smart idé.

Från en smart idé till en dum sådan är den nya "trenden". Har du vart snäll mot någon idag? Om inte, bli en slav under piskan och hoppa på den heta trenden - att vara snäll. Man ska tydligen köpa en kaffe åt en okänd person, en ros eller något annat som förgyller din nästes dag. Ett av förslagen var att betala parkeringsbiljetten åt någon okänd. Försökte leta belägg för att det var olagligt att göra något sådant då det tydligen ska vara så i staterna. Detta är väl dock för bra för att vara sant, att vi uppmanas till att begå brott i vänskapshetens tecken. Utöver det, måste det vara en trend för att man ska kunna vara lite snäll mot en främling och framför allt, varför ska det handla om konsumtion?

Dagens nominering till Anna Takel-beteende, ni vet hon med "köra-ner-i-diket-reflexen" går till Nalin Pekgul då hon tar över efter Gudrun och påstår att; "det är dags att de inser att tiden då den vite gamla mannen styrde och ställde är faktiskt förbi nu" och påstår att vita gamla män ratar Socialdemokraterna för att Sahlin står för något "nytt". Denna kommentar talar för sig själv;

"Det kan ju vara så att män över 65 byggde upp landet i solidarisk gemenskap och inte känner SAP som ett arbetareparti längre. Ordet solidaritet existerar inte längre sedan sossarna blev ett högerparti! Att Mona sedan inte tillfört svensk politik någonting är ju dessvärre uppenbart. Inte för att hon är kvinna utan för att hom är rent ut sagt inkompetent! (Av: KennyG, 2008-11-28, 00:59)"
Nej för fan. Imorn ska jag äta en redig taco-tallrik, köpa en dosa snus för att sedan gå ut på krogen. Där ska jag supa mig full för att på fyllan bjuda någon stackars liten flicka på en drink för att vara så där trendigt snäll. Förmodligen traskar hon bara iväg eftersom hon tror den är spetsad eller för att jag öppnade med någon patetisk raggningsreplik. Då är det bara att ta nya tag med en mage fullproppad av färgämnen och konserveringsmedel. På vägen hem ska jag stanna på första bästa gatukök och fråga "Det fiinch väl iiinga smakämnin i denna harä burgaren vaaaa?"

Inga kommentarer: