tisdag 25 november 2008

Hjälp mig fånga dagen, Horatius!

Tror inte jag lyckades fånga den där dagen idag heller. Vaknade mycket sent. Utmanade mor i bowling, åkte på stryk så fick betala. Lallade runt i centrum och blåser några tusen på diverse olika "julreor" eller vad det så fint kallas. Anna Bergendahl ser besvärad ut när hon vet att många ögon är på henne nu när hon är tillbaka i "verkligheten". Hemma trycker man i sig kaffebröd och stör sig på kvällspressen. Tror inte jag fångade den här dagen riktigt...

Ett antal svenskar är strandsatta i Thailand, ni vet det landet dit svenska män åker för att köpa lite kärlek;

"– Jag tycker att prostitution ska motarbetas på alla
möjliga och omöjliga sätt. Det mest önskvärda vore att svenska män ansåg sig
vara alldeles för att goda människor för att ägna sig åt detta. "

Sexköp ska även bli olagligt utomlands. Vill inte glorifiera sexköp men är verkligen det här rätt väg att gå? Ska det vara olagligt att ta en holk i Holland eller toppa 170 km/h på autobahn också?

"Hej och välkommen tillbaka till Arlanda.
Efter att du har hämtat ut ditt bagage var vänlig att gå till lögndetektorn för
vidare instruktioner."

Eller smyger likbleka undercover-poliser runt i Thailand och skuggar feta svenska män i sandaler som har flytt novembersnön? Hur vore det att först städa upp lite i den svenska sexhandeln där nu en flaska explorer fungerar som betalningsmedel?

Att man enkelt kan våldta statistik är väl direkt ingen nyhet. 58 procent av svenskarna tycker uppenbarligen att toppcheferna har berättigade löner. Framgår inte hur många som tycker att de tjänar för lite men rubriken talar ju ett helt annat språk; "Chefer har för hög lön". Bra jobbat Aftonbladet att spegla vad folket tycker. Lösningen för denna, enligt mig, enorma avundsjuka, kanske ligger i att det kramas för lite på arbetsplatserna, släpp loss lite dopaminer, krama din chef - höj din lön.

Free Hugs

Någon som förmodligen inte kramade om sin chef idag var dagens nominering till Anna Takel-beteende, ni vet hon med "köra-ner-i-diket-reflexen." Grattis Rikard Palm, du är den förste som blir utmärkt två gånger. Ytterligare en gång grinar mannen ut inför pressen och undrar hur han ska klara av livet. Ja hur ska du som är 48 år gammal klara av att arbeta natt när tusentals människor från andra nattskift runt om i landet blir varslade från sina nattliga arbeten? Ge Eva Hamilton en kram i stället för att du fick behålla jobbet!

Imorgon ska jag inte krama min chef, inte planera några sexresor till Thailand och inte kolla på Palms youtubeklipp. Lär göra Horatius besviken ytterligare en gång, tror inte jag kommer fånga den flyende dagen...

Inga kommentarer: